Nincs is jobb nyáron, mint egy jó kis….
Szerintem Te is jól tudod, hogy nyáron a szervezetünk sokkal könnyebb ételeket kíván, mint a hideg időkben. Ilyenkor szívesebben gurítjuk le egy jó hideg sörrel a könnyű, szaftos husikat, saslikokat és grillezett kukoricacsöveket, amik a grillsütőn készülnek.
A grillezés 3 dolog miatt nagyon jó:
- finom és változatos az étel, ha nem sütöd szénné
- összehozza a társaságot a közös előkészítés, tűzgyújtás, hús forgatás...
- keveset kell utána mosogatni (kevesebbet… többnyire…)
A grillsütőt szinte bárhol felállíthatod, mindenütt buli lesz a közös főzés: udvar, balkon, nyaraló kertjében, a kempingben, de még a panelrengeteg pici kis parkjában is! (Itt azért vegyétek figyelembe, hogy a füst merre száll, hiszen nem valószínű, hogy a frissen mosott ruhák gazdája értékelni fogja… de hátha ő is megenyhül, ha meghívjátok!
3 fontos szabály, amit be kell tartanod:
- megfelelő alapanyagból
- kellő körültekintéssel
kell mindig sütnöd az ételeket, nehogy gyomorrontás, égési baleset vagy pizza rendelés legyen a vége.
Van egy alapcsomag, ami egyetlen grillpartiról sem hiányozhat:
- vicces kötény a séfeknek
- séf sapka a főnöknek
- borkötény, hogy stabilan fogjátok egész este a borosüveget..
- UV mellény a résztvevőknek, hogy ne vesszenek el a sötétben.. J
Nézd meg a teljes listát ide kattintva!
Vidám grillezést kíván a Tréfagyár teljes csapata!